Chris Minh Doky gav gode råd

Et stykke musik er som en roman. Der er forskellige kapitler og afsnit og de skal hver især fortælle deres individuelle historie.

På baggrund af deltagernes selvvalgte numre og formåen, arbejdede Chris Minh Doky sig frem til et optimalt sammenspil hvor også forskellen mellem simultanspil og ægte sammenspil blev oplevet. Eleverne arbejdede intenst med at forbedre deres numre, så de enkelte afsnit i nummeret blev 'fortalt' på en ny og spændende måde - som at vende et nyt blad i romanen man bare ikke kan slippe. 

Chris Minh Doky eksemplificerede de metoder og teknikker han har opdaget igennem en lang karrierer blandt de bedste musikere på den internationale musikscene.

Kort før workshoppen gav Chris Minh Doky en koncert for hele skolen. Her fortalte den danske verdensstjerne medrivende om sin vej fra en drøm om at blive læge til at lade sig rive med af musikken og følge den passion, som jazzen vækkede i ham. Han gav også smagsprøver fra sit musikalske bagkatalog. Du kan høre uddrag fra koncerten her.

Del siden