Årets gymnasieforestilling, DOT13 bød på de største Queen hits fra 1970erne krydret med skuespillere, dansere, kor og orkester

Et af vores tids mest markante rockbands, Queen, blev dannet i 1971. 20 år senere døde bandets karismatiske forsanger, Freddy Mercury. I 2002 havde musicalen We Will Rock You premiere i London, hvor den stadig spiller for fulde huse. Musicalen har siden turneret i hele verden; i Danmark i 2010 og igen i 2013.

Musicalen hylder rock, kunst og originalitet frem for overfladisk og kommercielt computerpop. Musicalen We Will Rock You er skabt af den engelske komiker og forfatter Ben Elton i samarbejde med Queen-medlemmerne Brian May og Roger Taylor. Musicalen kæder en række af Queens originale hitnumre sammen med en fængslende historie.

Til Kolding Gymnasiums DOT13 forestilling har vi omarbejdet denne musical til vores egen iscenesættelse på 1 times varighed og med over 60 medvirkende elever. Med respekt for originalen, men også med en vis portion nytænkning og selverkendelse har vi skåret i manus og mængden af numre, og selvfølgelig fastholdt det bedste.

Interessen har været enorm og der blev hurtigt udsolgt til den interne festforestilling lørdag den 23. november.

Del siden