Kulturcafe '17

De kreative fag – Billedkunst, Design og Visual Art, Drama og Musik – viste elevernes kreative ideer, projekter og arbejder frem gennem udstilling, performance, musik og teater.

Der blev mulighed for at se fine plakater produceret af skolens designhold til gymnasiets globale temadag. De internationale IB-elever lavede en ”Moving Art Performance”. Dramaelever fra 1. og 2g. viste deres sjove, groteske og tragikomiske teaterstykker frem med tekster af bl.a. Line Knutzon, hvor man fx  kan møde figurerne Pølse og Pind, der nok gav anledning til eftertanke. Skolens musikhold i gymnasiet og HF gav i koncertens første del nerve og intensitet i sange bl.a. af Lukas Graham, Ed Sheeran og Tina Dickow. I 2. del af koncerten kom Kolding Musikskoles Big Band og spillede igen i år sammen med skolens kor og solister i en række kendte tophits fra jazz og popverdenen. Her blev George Michaels udødelige ”Wake me up before you go-go” og sange af Michael Jackson taget under kærlig rytmisk behandling.

En række af skolens billedkunsthold har arbejdet med kunstneren Jacob Juhl i et projekt under overskriften ”Hvad øjet ved” støttet af Statens Kunstfond. Eleverne er blevet sendt på fotojagt og har derefter bearbejdet deres fotos ud fra et sæt dogmeregler.

Del siden