På KG fødes Stjernerne

Simone Haaning Kristensen på HF har valgt musik på B-niveau på Kolding Gymnasium af helt særlige årsager.

 

Hvorfor musik på Kolding Gymnasium?

Simone har tidligere gået på Munkensdam Gymnasium, men valgte overflytning til HF på Kolding Gymnasium, hvor hun kom ind på musik B for, som hun sagde: ...at være sammen med andre unge mennesker, og hvor den teoretiske musikkundskab bliver krydret godt med den udøvende musik var særligt trækplaster. Især mindes Simone samarbejdet mellem Kolding Gymnasium og Kolding Musikskoles Bigband som en helt særlig oplevelse. Det var nervepirrende at stille sig op foran så mange mennesker på KG; både de mange publikummer og alle musikeleverne, at vise hvad man kan, men anerkendelsen var det hele værd, sagde en glad Simone med et glimt i øjet.

Pladekontrakten venter måske forude

Da Kolding Gymnasium afholdte sin årlige Kulturcafe var der blandt publikum en helt særlig person tilstede, Caster på bl.a. Hvidstensgruppen og MGP Missionen, Tommy Duus; også tidligere elev fra Kolding Gymnasium. Der var ingen tvivl om kvaliteten i det, han hørte og der gik ikke mange dage før han og Simone havde fundet melodien og lavet aftaler: Nu skal studentereksamen lige i hus og så går jeg i studiet med komponisten Nicklas Schmidt. Jeg skal medbringe nogle af mine egne tekster og så finder vi sammen ud af noget musik hertil, sagde Simone spændt.

Vi glæder os rigtig meget på hendes vegne og ønsker alt god vind med projektet.

Læn dig tilbage og nyd her en optagelse med Simone og Mathias Kudahl Isaksen, 2p på guitar filmet på Kolding Gymnasium med stor hjælp fra Jan Boysen Billund, Lektor i mediefag og dansk og skolens PR medarbejder. De spiller nummeret I'm Sexy and I Know It, skrevet af LMFAO i et Noah Guthrie arrangement.

 Læs også om Simones Radiodebut her

Eller om Daniel Schulz, der ligeledes er et upcoming talent fra Kolding Gymnasium

Del siden